• Wij zijn een duurzame kwekerij
  • Uitgebreid assortiment aan bomen en planten
  • Levering door heel Europa

Bosplantsoen kwekerij

Als bosplantsoen kwekerij hebben wij ruime ervaring met het kweken van bomen en struiken voor het inrichten van openbaar groen. Lodders Boomkwekerijen BV werkt dan ook al vele jaren succesvol samen met boomkwekers, hoveniers en bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het aanleggen en onderhouden van openbaar groen. Zoekt u een goede bosplantsoen kwekerij dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment bomen, heesters en materialen voor het fraai inrichten van een stuk openbaar groen. Maar ook voor de inrichting van grote tuinen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Koop uw bomen en struiken bij een ervaren bosplantsoen kwekerij

Voor het kweken van bomen en struiken voor een plantsoen is specifieke kennis nodig. Een bosplantsoen kwekerij heeft die ervaring in huis. Wij zorgen goed voor onze bomen en struiken en daarom kunt u ze met een gerust hart gebruiken voor de inrichting van een park of een strook openbaar groen. Ook als u als tuinarchitect wordt gevraagd de tuin van een klant in te richten kunt u hiervoor een keuze maken uit ons ruime assortiment. U vindt duidelijke overzichten op onze website van de bomen, heesters en andere benodigdheden die wij kunnen leveren voor de inrichting van een tuin. U kunt de bomen en hagen die u nodig heeft direct bestellen vanuit onze eigen bosplantsoen kwekerij.

Bestel uw groen bij de professionele boomkweker

Wanneer u kwalitatief hoogwaardige bomen en struiken nodig heeft dan koopt u die natuurlijk bij een ervaren bosplantsoen kwekerij. Lodders Boomkwekerij BV heeft al vele jaren ervaring met het kweken van al het groen dat nodig is om er iets moois van te maken. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via ons telefoonnummer 076 - 597 37 86. Heeft u vragen over een bepaalde boom of struik? Stel uw vraag dan gerust via het contactformulier op de website of gebruik ons e-mailadres info@lodders.nl.