Sierheesters

Bij Lodders Boomkwekerijen BV kunt u een ruime keuze maken in sierheesters. Onze sierheesters, in vele soorten en maten, zullen u verrassen met de mooiste bloemen, fraai gekleurde stammen of bont blad.

Boomkwekerij Lodders is een sierheesterkwekerij uit Wernhout, gemeente Zundert. Wij zaaien en stekken voor onze klanten een breed assortiment sierheesters in de volle grond.

Met ons assortiment richten wij ons voornamelijk op collega boomkwekers, groenvoorzieners, gemeenten en groothandelaren. We leveren onze planten op verschillende Cash & Carry’s in Nederland maar ook in het buitenland. Wij verkopen niet aan particulieren.

Waarom een heester?

Een sierheester is uitermate geschikt om kleur te geven aan uw beplanting met zijn mooie bloemen of mooie bessen. Bij onze boomkwekerij kunt u terecht voor al uw sierheesters, maar ook voor andere planten, zoals haagplanten en bosplantsoen. Ook wanneer u specialistisch advies zoekt met betrekking tot de aanschaf van sierheesters, bent u bij onze boomkwekerij aan het juiste adres. Na het maken van een afspraak kunt u ook terecht om de sierheesters te bekijken.

Wat kan Lodders voor mij betekenen?

Lodders Boomkwekerijen BV is gespecialiseerd in het kweken van bosplantsoen & haagplantsoen zowel in volle grond als in container. Deze planten worden gekweekt voor de Europese markt en vooral gebruikt voor wegen beplanting, bosbouw en landschapsinrichting.

Daarnaast worden nog uitgangsmaterialen gekweekt zoals zaailingen, struiken, zetstammen en spillen & veren voor collega-kwekers. Een groot deel van onze kwekerij bestaat uit autochtone planten van geselecteerde opstanden uit de Rassenlijst Bomen. Deze planten worden zo duurzaam mogelijk gekweekt en geleverd met herkomstcertificaten (NL-autochtoon, NL-herkomst- maar ook Duits-autochtoon en Duitse-herkomst).

Heeft u interesse in onze planten, informeer dan naar de mogelijkheden. Gedurende het leverseizoen leveren we dagelijks binnen heel Europa. Onze medewerkers kunnen u informeren over onze planten en logistieke mogelijkheden. Let op; wij verkopen niet aan particulieren.

Mail ons